Dancecrew Diversity
18 februari 2018
Rivelino Rigters (Korte Speech, Optreden)
22 februari 2018

Dialoog alledaags racisme

Alledaags racisme   Korte film & Dialoog

 Door: Bureau Gelijke Behandeling Flevoland

Bureau Gelijke Behandeling Flevoland richt zich op het bestrijden en het voorkomen van discriminatie in al haar vormen. Zowel op grond van etniciteit, geslacht en religieuze overtuiging, als op grond van seksuele gerichtheid, leeftijd en handicap.
Inwoners van Flevoland kunnen bij het bureau melding doen van discriminatie. Naast klachtbehandeling en begeleiding van melders, besteden we veel aandacht aan preventie. Dit doen wij onder andere door het geven van trainingen, workshops en voorlichtingen aan bedrijven en andere instellingen in Flevoland.
Bureau Gelijke Behandeling Flevoland geeft ook gastlessen op het basis- en voortgezet onderwijs. Tevens worden er projecten ontwikkeld en uitgezet, geven wij advies en bieden wij hulp aan andere organisaties.

Comments are closed.