August J. Pinas

august

Kandidaat Nr.6

Mijn naam is Joseph Pinas (roepnaam August), werkzaam als wiskundeleraar in het voortgezet onderwijs in Amsterdam. Ik ben geboren in SurinameMijn belangrijkste motivatie is om mij actief in te zetten voor de vorming van onze jeugd, de toekomst van morgen. Mijn drijfveer is ook om dit in de volksvertegenwoordiging goed door te laten klinken, zodat het belang van investeren in de jeugd essentieel wordt en blijft. Je krijgt dan te maken met een jeugd die betrokken is, zijn verantwoordelijkheid kent en begrijpt en bewust is van zijn plek in onze samenleving.Net als al mijn collega kandidaten op de WSTAV-lijst vind ik het ook belangrijk dat wij moeten investeren in onze samenleving die steeds meer kleur krijgt en gekenmerkt wordt door diversiteit. Hoe gaan wij om met deze diversiteit in Almere? Hoe wordt onze jeugd hierop voorbereid? Ik wil mij namens WSTAV voor al onze mensen hard maken, hulp bieden en investeren waar ik vooral de grootste kans maak om succesvol te zijn. Het begint bij onze jeugd.

August J. Pinas


Wstav staat dicht bij mensen