Florine Kowid

Ik woon en werk al 15 jaar in Almere waarbij mijn Recruitment-activeiten altijd een kleurrijke invulling hebben gekregen.
Mijn gastouderactiviteiten in het hoger segment vinden in Flevoland en 't Gooi plaats. Het verlengde daarvan wil ik in Almere inzetten om de verschillende gezinssituaties onder de loep te nemen. Dat vraagt om een sluitende aanpak.
florin

Kandidaat Nr.4

Mijn naam is Florine Kowid, ondernemer pur sang die ervoor zorgt dat vooral de gezinnen in het hoge segment draaiende worden gehouden.

Ik ben een professionele mede-opvoeder en dat vraagt heel veel van mij als persoon. Uiteraard volgen ook de gezinnen in het wat lagere segment via mijn gastouderbureau.

Van huis uit ben ik Recruiter en heb 2 jaar een uitzendbureau in een Franchiseconcept gehad met een filiaal in Almere. Mijn huwelijk eindigde nadat mijn echtgenoot naar Suriname vertrok om te ondernemen.

Ik heb toen gekozen om in Almere te blijven. Vind ik dat mijn beslissing de juiste geweest is. Ik heb twee zonen van 27 en 32 jaar die beiden wonen en werken in Almere. Ik ben moeder en coach van mijn eigen jongeren!

Ik stel mij als kandidaat om bijdrage te leveren aan werk en inkomen van iedere Almeerder in het bijzonder voor onze jongeren om hun maatschappelijk positie en zelfstandigheid te verrijken.

In het jaartal 2004 te Amsterdam-West heb ik het project (Jongerenloket Sluitende Aanpak) succesvol afgerond, Ook uitvoerbaar in Almere! Daar ben ik van overtuigd. Wat belangrijk is in deze is om dichtbij de jongeren te staan alsof het je eigen kind is.

Het fenomeen “probleemjongere” heeft altijd een oorzaak. Als professional blijven wij altijd zoeken naar de angel, waarbij de situatie in het gezin van de jongere tegen het licht gehouden moet worden . Het één heeft met het ander te maken. Je kunt het niet los van elkaar zien.

Stem op kandidaat nr. 4 Florine Kowid, partij WSTAV op 21 maart 2018.

Wstav staat dicht bij mensen